Preview Mode Links will not work in preview mode

OlympiaCast

Apr 29, 2019

Tänään mikin toisella puolella istuu olympiamitalisti Lontooosta 2012. Seuraavana vuonna vuoden urheilijana palkittu Tuuli Petäjä-Siren on purjelautailun RS:X luokan kovimpia nimiä edelleen.

Homma starttasi ysikytluvun alussa optmistijollalla ja parin muunkin luokan kautta siirtyi hän 2006 purjelautailun...


Apr 22, 2019

Mitä kaikkea huippu-urheilijan tulisi ottaa huomioon kaksoisuraa
rakentaessaan? Mitkä ovat toimivimmat kaksoisuramallit? Muun muassa näistä puhutaan OlympiaCastissa, kun vieraana on Olympiakomitean kaksoisura-asiantuntija Juha Dahlström.

Tämän viikon OlympiaCastissa puhutaan huippu-urheilijan
kaksoisurasta -...


Apr 15, 2019

OlympiaCastin vieraana Laura Ahonen – intohimo valmentamiseen on pitänyt keuhkolääkärin voimistelusalin reunalla jo yli 30 vuotta

Suomen nuori joukkue tavoittelee tosissaan pääsyä Tokion olympiakisoihin rytmisessä voimistelussa. OlympiaCastin kuuntelijat pääsevät nyt perehtymään lajin saloihin valmentaja...


Apr 8, 2019

Tokioon tähtäävä painin suomalainen suurmies Elias Kuosmanen on voittanut urallaan jo vaikka mitä. Alle 17 vuotiaissa lähti homma rokkaamaan, kun hän voitti Maailmanmestaruuden alle 85kg sarjassa vuonna 2011. Vuotta myöhemmin vietiin EM kulta kotiin samassa sarjassa.

Tämän jälkeen sattui kohdalle neljän...


Apr 1, 2019

OlympiaCastin vieraana Pasi Mustonen – millä keinoilla Naisleijonat pystyy ottamaan seuraavan askeleen?

Jääkiekon naisten MM-kisat alkavat tällä viikolla Espoossa. Sen kunniaksi viikon vieraana OlympiaCastissa on naisten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen.

Naisleijonat pelaa huhtikuussa...