Preview Mode Links will not work in preview mode

OlympiaCast

Dec 17, 2018

OlympiaCastin syyskauden viimeisessä jaksossa vieraana on Peter Halén. Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n puheenjohtaja avaa näkemyksiään siitä, mitä kuuluu hyvään urheilufysioterapiaan huippu-urheilijan valmennusprosessissa.

 

Kun puhutaan huippu-urheilusta, puhutaan yhä enemmän ja enemmän urheilijaa...


Dec 10, 2018

Krista Pärmäkoski on yksi Suomi-urheilun keulakuvia tällä hetkellä. Pyongchangin olympialaisissa Krista voitti kolme olympiamitalia ja nosti viimeistään itsensä koko kansan tietoisuuteen. Mutta mistä tämä kaikki alkoi?

Krista kasvoi maatilalla, tehden raskaita töitä vanhempien parissa. Yläasteella...


Dec 3, 2018

Ari-Pekka Liukkonen on Suomen nopein uimari, sekä maailman pisin arvokisauimari. Jyväskylässä asuva 208 senttinen uimari on kaksinkertainen EM-mitalisti ja olympiaurheilija. Mainitsemisen arvoista on myös 2015 vuoden esikuva palkinto urheilugaalassa, sekä Jyväskylän kaupunginvaltuustossa paikka 2017 lähtien...


Nov 26, 2018

Salibandyn MM-kisat lähestyvät – OlympiaCastin vieraana Jani Kukkola

 

OlympiaCastin tuoreimman jakson vieraana on lähestyvien salibandyn MM-kisojen kunniaksi Jani Kukkola. 32-vuotias Kukkola jahtaa Prahasta jo uransa neljättä maailmanmestaruutta.

 

Jani Kukkola on kuulunut viimeisen vuosikymmenen ajan...


Nov 19, 2018

Mari Eder (os. Laukkanen) on Itävallassa asuva suomalainen ampumahiihtäjä, joka avioitui itävaltalaisen miehen (Benjamin Eder) kanssa kesällä 2018.

Tässä jaksossa keskustelemme Marin kanssa pettymyksistä ja minäkuvasta. Mitä tapahtuu jos urheilijan koko identiteetti on urheilussa ja saavutuksissa.

Mari...